Привет, аз съм Do

Идейник-създател, постигаща целите си, пътуваща към мечтите си, много четяща, пО малко списваща, работохолик, непрестанно учеща се, абсолютен оптимист, готова да ви помогне да откриете, организирате, планувате и живеете живота, за който мечтаете. 

Защото щастливите и доволни от себе си хора са заразни. А и винаги е толкова приятно да виждаш усмихнати лица около себе си, нали.

През 2009 година се върнахме в България - беше започнала поредната финансова криза.

Аз изживявах и лична такава. Ценовият шок ни блъсна като с парен чук. Минахме през доста търсения за реализация и създаване на устойчив начин за съществуване. Докато не дойде 2011-та и не създадохме семейният ни бизнес с производство на дървени сувенири на едро. Това начинание ми позволи да опозная прекрасни места в страната ни, които не подозирах, че съществуват. Позволи ми и да се сблъскам с много и различни хора, които ме "научиха" как да не се отказвам, да съм упорита и да вярвам в това, което правя.

И така до март 2020-та, когато ни затвориха всички у дома

След първоначалното отричане, преминавайки през страх, гняв, ступор, приемане и осъзнаване реших, че няма смисъл да дълбая дъното на депресията и за 40 дни създадох и пуснах на бял свят BoxLove - Кутийка Любов. Моят спасителен остров /всъщност повече ваш/ - изненадъци от разстояние за близки и приятели, които са далеч от нас. Начин, по който да кажем "Обичам те! Липсваш ми! Мисля те! Благодаря!" с подарък, създаден специално по "профила" на получаващия го. Не бях измислила топлата вода, но вложих много от непрофесионалните ми знанията по психология, нумерология, астрология ... Така тези уникално лични изненадъци носят много сълзи от щастие.

Но как да си щастлив ако не си отделяш време за това?

Съвсем логично беше да се появат и планерите - личните и бизнес такива. Който ме познава лично знае колко съм обсебена от всякакви бележки, тефтери, тетрадки, записки и .... всичко свързано с писане. В семейният ни бизнес рабитехме по метода  Канбан много преди да научим какво точно представлява. 

И така малко по малко, но сякаш съвсем в реда на нещата, се роди системата за щастие ЩУРО за

Щастие
Увереност
Растеж
О
холство


Какво казват дамите, докоснали се до системата